lisvard

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Lisa - 24 mars 2010 10:53

Just nu är det lite körigt med allt känns det som samtidigt som det känns som att allt är under kontroll....

I skolan ska vi läsa en bok på engelska och skriva bokrecension, visst okej, inte så svårt. Det som är jobbigt är att veta om jag inte skriver mvg på den uppsatsen så får jag troligen inte mvg i engelska A :(

+ Svenska fördjupningsuppgift, jag vet inte vad jag ska skriva om och jag får skriva om vad jag vill det är bara det att fantasin är torr.... Men jag tror jag ska skriva om antingen Sigmund Freud eller Josef Mengele och Auswitch - Birkenau och förintelsen. Problemet är att man blir en aning deppad om man skriver om förintelsen men det är ett fruktansvär intressant ämne.

Jag saknar min gos jättemycket, tänk er att man är vana vid att träffas varje dag och inte tröttnar på varandra, sen helt plötsligt förändras allt och man ses max två dagar i veckan om ens det. Jag trodde man skulle vänja sig vid det efter ett tag men jag saknar honom lika mycket nu som jag gjorde i början och det känns som att mitt liv bara går och går och varje måndag längtar jag till fredag och när det blir fredag blir jag lycklig och så går den underbara helgen så fort så är det måndag igen. Jag tror att det är lättare om man hade träffats när avståndet redan fanns där, att man inte vet om något annat än att vara ifrån varandra och ha ett distansförhållande.

Tänk att man kan älska någon så mycket så att det gör ont, dom säger att kärlek gör ont och dom har rätt. Utan Erik är jag inte hel, det är som att utan honom så finns det inget syre iluften jag andas. Äsch detta blev ju flummigt... Ihelgen blir det myshelg i alla fall :D

Sen får ju Erik påsklov på fredag så han är ledig nästa vecka, tur att jag inte har så många lektioner då så vi kan umgås lite mer än vanligt i alla fall, veckan därpå får jag lov och Erik åker tillbaka till växjö sen på fredagen åker han till Italien på träningsläger med fig.... gissa vem som är avis ;)

 

Nähe jag ska ta o sätta igång med engelskarecensionen, och allt annat som måste göras.

Hoppas ni alla får en fin vårdag :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards