lisvard

Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Lisa - 11 mars 2010 17:53

Fasen va trött jag blir på endel människor asså... Här har man varit "vänner" i typ tio år och så kommer det en ny tjej, så blir man nerpetad, och visst man kan vara tre men inte när den nya tjejen snackar massa skit och är astaskig. Och förresten, tjejer kan inte vara tre!

Jag blir så trött på människor som inte väljer sida och står upp för sina kompisar, visst man behöver inte bryta kontakten med den andra men man ska ju verkligen säga nej när någon snackar skit om ens kompis och gör man inte det så är man ingen äkta vän. Därför från och med i dag är det verkligen slut på våran vänskap. Tio år har varit kul och kom gärna tillbaka när du insett vad en äkta vän är. Vissa vet ju inte vad dom har förräns det är borta.

 

Japp, det va skönt att få ur sig det! Idag fick jag äntligen gjort psykologiprov, så oändligt skönt att inte ha det hängande över sig som en lieman ;)

Ikväll blir det slappa slappa slappa och lite mer slappa, ska titta på gårdagens true blood, jag missade ju det, gissa vem som somnade? :P Och så blir det lite mys med lillasyster :)

Hoppas ni alla får en mysig kväll :D

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards