lisvard

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Lisa - 22 augusti 2010 14:09

Som sagt så har jag börjat läsa twilight serien och jag måste säga att jag har blivit helt knäpp. Jag går i min lilla bubbla och läser mina böcker och tittar på filmerna om och om igen. Jag har bara dom två första böckerna så de är de jag har läst, sen va jag ju på eclipse på bio men i alla fall så när jag läste ut när jag hör din röst (New moon) i fredags och kom på att jag inte kunde låna eclips av min kompis förens på måndag, i morgon, så höll jag på att få panik verkligen. Nu så här efter när jag har varit uta böckerna på två dagar så känns min reaktion löjlig men jag känner verkligen igen detta beteendet. Det är inte första gången jag reagerar så för att jag inte får eller inte kan förtsätta läsa en bok. Jag lever mig in i den på ett sätt som jag inte kan förklara, jag antar att jag är konstig men vad gör man? Man får helt enkelt vara som man är när man inte blev som man skulle.

    I dag kommer mamma och pappa hem igen, dom har varit och flyttstädat farmors gamla lägenhet i Norrköping. Dom åkte i fredags så jag har varit ensam hemma med min vovvsing. Det är rätt skönt, jag antar att jag är lite av en enstöring. Men jag trivs så!

   I morse när jag vaknade tänkte jag att jag skulle slappa i dag men när jag hade varit ute med hunden och ätit frukost kom jag på att mitt rum behövde sig ett tag med mopp och trasa. Så jag och hunden har storstädat i dag. Fönstrena är tvättade hela rummet är dammat och allt är avtorkat, golvet är dammsöget och skurat. När jag kom ut duschen och in på rummet så kände man riktigt hur rent det luktade, så stolt man blir över sig själv då!

      

 

I dag flyttar Erik tillbaka till Växjö för han börjar skolan i morgon. Han va hos mig igår några timmar på kvällen och vi tittade på film och hade det jättemysigt. Jag saknar honom redan, nu ses vi ju inte förens på fredag. Men detta läsåret har han lovat mig mer egentid och det ska bli hus skönt som helst! Jag menar, när man har ett distansförhållande går det inte att ha "kvantitetstid" Om ni förstår vad jag menar? Man måste verkligen vårda förhållandet och det är lättare att göra det om man ses oftare och verkligen tar hand om varandra. Nu säger inte jag att det är så för alla men både Erik och jag känner att det är det bästa för oss.

 

Jag måste ju gratulera Magdalena och Jonas som har fått en liten gosse i dag! Välkommen till världen Hannes och Grattis! 

http://www.tesked.blogspot.com/ Hon har inte gjort något inlägg än eftersom han föddes vid sextiden i morse.

 

Nähe nu ska jag ta och roa mig lite. Undrar bara med vad? Hmm... Jaja Ha de bra! Hejsvejs!  

Ovido - Quiz & Flashcards