lisvard

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Lisa - 12 juni 2011 23:32

Så, hehe.. Sommarlov! Vad ska man säga? Jag vet inte, de känns fortfarande som att jag ska till skolan i morgon. Hm.. konstigt de där.

Helgen bjöd på vistelse i lokstallet, igår som öppet-hus-are. Vi hade några besökare men inte så många som vi kanske hade velat ha, men å andra sidan så annonserade vi ju heller inte. Lite info på min tågblogg, de va allt. (www.loklisa.bloggplatsen.se) Där kan ni även titta in och titta på tågbilderna jag har tagit idag. Jag lägger upp lite bilder här också men inte så tågrelaterade.


På tal om skolavslutningen förresten, så va den toppen! Tänker inte klaga på regnet faktiskt, jag gillar regn. Linnea OCh Lollo sjöng i kyrkan och det va med nöd och neppe som jag kunde hålla tårarna borta. Jag som är ett stort fan av Linnea va helt överväldigad när hon sjöng turning tables med Adele. Så jävla vackert! Linnea, du ska ha en eloge för ditt härliga framförande och bara för att vara du! Många konstiga bilder tog Elin också, hon skulle skicka dem men det blev något krångel.. Jag kanske lägger upp någon sen nån gång.


I morgon ska jag bara njuta av att ha tråkigt! Något som är väldigt underskattat i Sverige. Jag gillar att ha tråkigt, tror jag är en enstöring lite.. Fast Ellen går dit jag går så helt ensam blir jag ju aldrig.

Kom o tänka på ett ordspråk som min lillasysters rektor sa på Alices skolavslutning i ett tal. "Du är en del av andras upplevelse" Det är något jag tycker att man ska ta till sig för det va det vettigaste jag har hört på länge! Det ska bli mitt motto i sommar. Jag ska vara så tråkig jag vill men jag ska vara en del av andras upplevelser, motsägelsefullt jag vet men jag tror att balansen kommer bli bra.


Här kommer bilderna från tågkörningen i dag.                 

Nu ska jag ta och krypa till kojs. Förresten om det är någon som mot all förmodan vill veta vad jag läser just nu så läser jag bok 19 av "Sagan om Isfolket" Av Margit Sandemo.

Bara lite ointressant vetande, hehe.

Ha en underbar dag i morgon, vilket blir ganska snart..


/Lisa Svärd ♥

Ovido - Quiz & Flashcards