lisvard

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Lisa - 26 april 2010 18:11

   Jaha, då sitter jag här igen, med ett litet sting av dåligt samvete... Linnea sa till mig att de va längesen jag skrev, och visst det va de också, tack Linnea :)

Det har varit en underbar dag i dag, hade bara två lektioner men en håla på fem timmar, den va ganska saftig. Tur att vi har så mysigt på skola och stan så nära.

Solen lyser och himlen är blå, 18 grader är väl ändå fullt godkännt :P

 

Just nu är det hyffsat lugnt i skolan, vi har världens bästa lärare så dom tar hänsyn till nationella proven. Det är bra tycker jag så kan man fokusera mer.

 

Helgen bjöd på mycket mys och en rolig dag i Borås. Erik tävlade i terräng sm (löpning) Han va väl inte jättenöjd med sin prestation, ville sätta nytt personbästa men va 3 sekunder ifrån. Jag tycker i alla fall att du är Bäst älskling!! Finns ingen som är duktigare än du, i mina ögon är du den finaste och bästa människan på jorden!

 

på tal om Erik så kan jag ju säga att vi har varit tillsammans 17 månader i dag. 17 underbara måndader med dig älskling, tack för all kärlek och allt du har gjort för mig. Du är mitt allt, utan dig är jag ingen alls, men du ser mig. Tack för alla fina stunder tillsammans, när vi va ute och gick vid din sommarstuga, när vi åt på resturangen första gången och tittade på film efter, när vi badade tillsammans och allt annat kul vi har haft ihop. Jag älskar dig, nu och för alltid  

Ovido - Quiz & Flashcards